TOTALENTERPRISE

SERVICE,GULVSLIBER,MALERMESTER

Gulvsliber & Malermester

53 82 59 83

vi er åben hver dag fra kl 8-20h

GULVE GG ApS, Danmark  

2800 Kgs.Lyngby, Lyngby Hovedgade 102d 1tv

+45 53 82 59 83

+45 50 53 08 87

+45 23 45 74 65

8-20h

#top #tel

2x maling af alle vægge og loft, gulvafslibning og 3x lak eller olie behandling. Prisen er inklusiv materiale, moms og arbejdsløn.

Lejlighed  30 M2. pris 12.000

SPAR 35%


PakKE 1

Lejlighed  50 M2. pris 19.000

SPAR 35%


PakKE 2

Lejlighed  75 M2. pris 23.000

SPAR 35%


PakKE 3

Lejlighed 100 M2. pris 29.000

SPAR 35%


PakKE 4

Alle pakkerne inkluderer:

GULVSLIBER, GULVAFSLIBNING

Vi er et firma hvis gulvsliber og malermester har mange års erfaring i maler og gulvbranchen, som kan tilbyde Dem alt, hvad hjertet begærer inden for gulvservice og maler i København og resten af Sjælland. Alt fra gulvafslibning, gulvlakering, gulvafhøvling og montering af plankegulve, til maling af vægge, loft, vinduskarme eller dørkarme, og dette til en fordelagtig pris.

 

Maler- og gulvservicen ønsker at vejlede Dem således, at Deres vægge og gulve ser ud på den bedst tænkelige måde. Det vigtigste mål er, at have øje for topkvalitet, og netop derfor bruges der meget energi på at anskaffe det bedste materiale inden for branchen. GulveGG’s faglærte gulvsliber og maler opererer udelukkende med miljøvenlige produkter af højeste kvalitet, og til en overkommelig pris, for at sikre et sundt og sikkert resultat.

 

Vi står vi til rådighed på ethvert givet tidspunkt i København og omegn og rådgiver Dem professionelt gennem hele processen. Kontakt os gerne for en helt uforpligtet konsultation eller hvis de har spørgsmål.

MALERFIRMA, MALERARBEJDE, MALERMESTER PRISER

Hos Gulve GG udfører vi alt tænkeligt inden for renoverings- og malerarbejde, både i private hjem og i større virksomheder i København og resten af Sjælland. Malermesteren yder kort sagt med nøje omhu alt fra små maleropgaver til større malerrenoveringer i hele København og omegn. Vi sørger ligeledes for at opsætte malertape og beskyttende presenninger på gulv og evt. møbler således, at alt i hjemmet er velbeskyttet inden maleropgaven påbegyndes.


Med hovedkvarter i Lyngby er medarbejderne fleksible og parate til at vejlede Dem gennem hele processen, idet vi mener, at ethvert malerjob indledningsvis kræver professionel og kompetent rådgivning. Hos os behøver De ikke spekulere over slutprisen. Vores malermester sikrer en fast, lav pris uden uforudsete omkostninger. Vores spidskompetencer inden for malerjobs gør, at ambitionsniveauet er højt og priserne lave. De kan forvente topkvalitet, når De vælger, at samarbejde med os.


De skal være mere end meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtet malerrådgivning, hvad enten det drejer sig om større eller mindre maleropgaver.

OVER HALVTREDS STEDER I KOBENHAVN OPERER GULVE-GG:

Østerbro, Rødovre, Herlev, Albertslund, Valby, Brønshøj, Gladsaxe, Nordvest, Kirke Hyllinge, Ørestad, Vanløse, Sydhavn, Glostrup, Allerød, Klampenborg, Hvidovre, Køge, Farum, Dragør, Kastrup, Roskilde, Nørrebro, Frederiksberg, Kokkedal, Vallensbæk Strand, Søborg, Strand, Hellerup, Smørum, Ishøj, Birkerød, Lyngby, Ølstykke, Næstved, Skovlunde, Frederikssund, Greve Gentofte, Amager, Måløv, Fredensborg, Christianshavn, Hillerød, Vesterbro, Brøndby, Høje-Taastrup, Bagsværd, Helsinge, Ballerup.

GULVAFSLIBNING PRISER

Gulve-GG er specialiseret inden for gulvservice - behandling af gulve, særligt gulvafslibning. Vores gulvsliber er fleksibel og står til rådighed alle ugens dage for Dem i hele København og resten af Sjælland. Gulvslibningen foregår hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvalitet og det endelige resultat. Prisen for gulvafslibning hos os er i bund og De er garanteret et team af professionelle gulvslibere, som udfører opgaven fuldkommen og efter tidsplanen. En veludført gulvafslibning kan forøge gulvets levetid og værdi. Kontakt os gerne for en uforpligtet samtale om Deres gulv. Vi står klar til at vejlede og opfylde Deres visioner.

DET HER ER RESULTATET EFTER VORES ARBEJDE


GULVE GG
GULVE GG
GULVE GG
GULVE GG

#top #top #top #top