Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

ARBEJDSBETINGELSER FOR GULVE GG ApS

Arbejdsprocessen

• Under selve gulvafslibningsprocessen må der ikke være andre håndværker eller privatpersoner til stede, idet gulvet ikke må betrædes under hele gulvafslibnings- og gulvbehandlingsprocessen. • Ligeledes må der af sikkerhedsmæssige årsager ikke være andre til stedet, da eventuelle skader kan forekomme, hvis gulvet betrædes på en forkert måde under processen.

Afdækning
Det er kundens eget ansvar at afdække al inventar, skabe etc. så disse ikke tager skade under gulv- og maleropgaver. GG Gulve tager ikke ansvar for beskadigelse eller anden form for uheld på inventar, som ikke er afdækket af kunden forinden opgaven påbegyndes.

Inden opgaven påbegyndes skal kunden selv sørge for at alle rum/lokaler der skal afslibes eller males være ryddet og står tomme.

Desuden skal kunden også afdække alt inventar, som ikke kan flyttes, såfremt kunden selv ønsker der ikke falder støv mm. på det.

Tekniske installationer som ledninger, kabler mm. skal ligeledes fjernes fra gulve eller demonteres.

Ved gulvafslibning og overfladebehandling kan der forekomme småskader.

Skal der males, anbefales det, at man pletmaler paneler efter, at vi er færdige med gulvafslibning og -efterbehandling.

Affald

• Under afslibningsprocessen og generelt hele arbejdsprocessen sørger vi for at samle alt affald i sorte sække. Ligeledes står vi for bortskaffelse af dette. Rumtemperatur

• Det anbefaledes stærkt, at de lokaler hvor behandlingen skal foretages er minimum af 18-20 graders varme/stuetemperatur.

Betaling

• Vi giver kun kredit i særlige tilfælde eller til faste kunder. Nye kunder ses helst betale efter opgaven er udført og lejligheden er besigtiget af kunden.

• Betalingen sker ved opgavens afslutning og kunden skal derfor selv sørge for at være til stede ved opgavens afslutning for at besigtige lejligheden, sikre sig at alt er som aftalt og dernæst betale for det udførte arbejde.

• Alle vores kunder er garanteret en udspecificeret faktura.

• Ved pakkeløsninger kan betalingen deles op, alt efter opgavens størrelse. • Delindbetalingerne sker løbende og den sidste delbetaling sker, når opgaven er afsluttet.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.