Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gulvafslibning Amager

GG gulve tilbyder billig og effektiv (gulvafslibning amager) gulvafslibning  og (malerservice amager) malerservice  på Amager. Vi har hovedkvarter i Lyngby og herfra rykker vi dagligt ud til kunder på hele Amager. Vi er eksperter på området og har mange års erfaring med både maling og gulvafslibning mm., og vi leverer derfor kun resultatet i højeste kvalitet. Derfor anvender vi kun produkter af høj kvalitet til vores efterbehandlinger.

Hør mere om maler- eller gulvservice på Amager på telefon: +45 53 82 59 83

Gulvafhøvling eller gulvslibning?

Det kan være svært at vurdere, hvad ens gulv behøver, hvis ikke man har kendskab til dets art. Derfor kommer vi gerne ud og vejleder Dem i, om Deres gulv behøver en gulvafslibning eller endda en –afhøvling. Er et eller flere af følgende elementer til stede i Deres gulv, er der som tommelfingerregel behov for gulvafhøvling:

• Fernis

• Limrester

• Dybe ridser og skader

• Meget ujævnt gulv

De skal være velkommen til at kontakte os, hvis de er i tvivl om, hvilken behandling, der er en korrekte.

Efterbehandlinger Det er vigtigt, at De vælger den rette efterbehandling af gulvet. Vi tilbyder tre slags: lud-, olie- og lakbehandling af gulvet. Her kan du læse kort om dem:

1. Oliebehandling Oliebehandling af gulvet giver træet en jævn og behagelig overflade, som er nem at vedligeholde. Vedligeholdelsen sker løbende med oliepleje eller sæbe. Behandlingen er ikke lige så hårdfør som en lakbehandling, og der kan derfor muligvis trænge vand og skidt ned i træet hvis en større mængde væske spildes eller ved manglende, løbende vedligeholdelse.

2. Lakbehandling Lakering er den stærkeste efterbehandling De kan give Deres afslibende gulv. Lakken bevarer den naturlige farve og giver en særdeles slidstærk overflade, som bliver nem at rengøre og holde pæn. Der findes forskellige typer lak afhængig af det ønskede udseende.

3. Ludbehandling Ludbehandling af et afslebet gulv har til formål at lysne træet og give det nyt liv, idet gulvet kan være misfarvet af sol, vand og andet. Med denne behandling kan man fjerne misfarvninger og give gulvet et ensartet udseende.

Få et uforpligtende tilbud Kontakt GG Gulve for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning og efterbehandling på Amager.

Ring til os på telefon: +45 53 82 59 83

Gulvafslibning Amager Gulvafslibning Amager Gulvafslibning Amager Gulvafslibning Amager Gulvafslibning Amager Gulvafslibning Amager Gulvafslibning Amager

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.