Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gulvafslibning i Birkerød

Gulvafslibning Birkerød er et af de gulvservice som GG Gulve kan tilbyde Dem!

Vi står klar med vores mange års erfaring til at vejlede Dem til det bedste resultat. Hos GG Gulve sætter vi kvalitet, bæredygtighed og kundens tilfredshed højest, vores gulvafslibning er derfor ikke fuldent før vi opnår dette, og vi hos GG Gulve tilbyder derfor tilfredshedsgaranti.

Gulvafslibning er det rette valg for Dem, hvis gulvet ikke har dybde ridser, skader eller ujævnheder, men stadig skal fornys. Gulvslibning foregår således at der udføres en let slibning af overfladen med sandpapir (tager omkring 1 mm), mens gulvafhøvling går mere i dybden (3-5 mm). Efter en gulvafslibning tilbyder vi flere ty

· Lakbehandling: En lakbehandling er den stærkeste behandling, man kan give sit trægulv, og det er muligt at vælge mellem forskellige typer af lak, for at få det udseende man gerne vil have. Et lakbehandlet gulv er nemt at vedligeholde.

· Oliebehandling: Oliebehandlingen er en god efterbehandling til at bevare træets naturlige udseende. Et oliebehandlet trægulv skal løbende behandles, ca. én gang i kvartalet, idet denne løbende behandling gør træet modstandsdygtigt over for misfarvninger og vandskader.

· Ludbehandling: En ludbehandling har bl.a. til formål at lysne gulvet, hvis der er misfarvninger i det. Gulvet kan være blevet misfarvet af vand, sol og andet. Ludbehandlingen giver gulvet et ensartet udseende.

Vi er eksperter på området og ønsker at guide dem i den rigtige retning, har De nogen spørgsmål til vores gulvservice eller andet, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og pris på gulvafslibning i Birkerød på telefon: +45 53 82 59 83 i dag.

GG Gulve

Gulvafslibning Birkerød Gulvafslibning Birkerød Gulvafslibning Birkerød Gulvafslibning Birkerød Gulvafslibning Birkerød Gulvafslibning Birkerød Gulvafslibning Birkerød Gulvafslibning Birkerød

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.