Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gulvafslibning Frederiksberg

GG gulve tilbyder også billig og effektiv (gulvafslibning Frederiksberg) gulvafslibning- og malerservice på Frederiksberg. Vi har gennem årene haft flere gulvafslibnings- og maleropgaver på Frederiksberg. Vi er eksperter på området og har mange års erfaring og leverer derfor kun resultatet i højeste kvalitet.

Hør mere om maler- eller gulvservice på Frederiksberg på telefon: +45 53 82 59 83

De skal vælge os hos GG Gulve fordi…

• Vi har 20 års erfaring

• Vi er eksperter inden for området

• Vores priser er i bund og starter ved: +45 53 82 59 83

• Vi leverer kun et færdigt resultat

• Vi går op i kvalitet og har øje for detaljer

• Vi løser opgaven til tiden

• Vi bruger bæredygtige produkter

• Vi har tilfredshedsgaranti

Gulvafslibning eller gulvafhøvling? Vi tilbyder både gulvafslibning og gulvafhøvling. Gulvafslibningen er en let slibning af overfalden med sandpapir, mens vi ved en gulvafhøvling bruger en høvl og tager noget mere af overfladen. En afslibning tager omkring 1 mm, hvor en afhøvling derimod tager mellem 3-5 mm af gulvet. Hvis der er en af følgende ting til stede på gulvet så skal det afhøvles, inden det kan slibes:

• Fernis

• Dybe ridser og skader

• Meget ujævnt gulv

• Limrester

Kontakt os gerne, hvis De er usikker på hvilken gulvbehandling Deres gulv behøver!

Efterbehandlinger Vi tilbyder tre forskellige efterbehandlinger. Vi kan tilbyde at lud-, olie- eller lakbehandle gulvet, efter det er slebet og høvlet. Følgende efterbehandlinger findes:

1. Oliebehandling: Oliebehandlingen er en god efterbehandling til at bevare træets naturlige udseende. Et oliebehandlet trægulv skal løbende behandles, ca. én gang i kvartalet, idet denne løbende behandling gør træet modstandsdygtigt over for misfarvninger og vandskader.

2. Lakbehandling: En lakbehandling er den stærkeste behandling, man kan give sit trægulv, og det er muligt at vælge mellem forskellige typer af lak, for at få det udseende man gerne vil have. Et lakbehandlet gulv er nemt at vedligeholde.

3. Ludbehandling: En ludbehandling har bl.a. til formål at lysne gulvet, hvis der
er misfarvninger i det. Gulvet kan være blevet misfarvet af vand, sol og andet. Ludbehandlingen giver gulvet et ensartet udseende.

Få et uforpligtende tilbud og pris på gulvafslibning Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud og pris på gulvafslibning på Frederiksberg.

Ring gerne til os på telefon +45 53 82 59 83

GG Gulve

Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg Gulvafslibning Frederiksberg

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.