Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gulvafslibning i Hørsholm

Gulvafslibning Hørsholm tilbyder vi, som et af mange gulvservice, hos GG Gulve. Vi står klar med vores flere års erfaring til at vejlede Dem til det bedste resultat. Vi sætter hos GG Gulve kvalitet, bæredygtighed og kundens tilfredshed højest, og vores gulvafslibning er derfor ikke fuldent før vi opnår dette. Vi hos GG Gulve tilbyder derfor tilfredshedsgaranti til alle vores kunder – også i Hørsholm.

Gulvafslibning er netop det rette valg for Dem, hvis gulvet ikke har dybde ridser, skader eller ujævnheder, men stadig har behov for at fornys. Gulvslibning foregår således at der udføres en let slibning af overfladen med sandpapir (tager omkring 1 mm), mens gulvafhøvling går mere i dybden (tager 3-5 mm). Efter denne gulvafslibning tilbyder vi flere typer efterbehandling:

· Oliebehandling: Oliebehandlingen er en god efterbehandling til at bevare træets naturlige udseende. Et oliebehandlet trægulv skal løbende behandles, ca. én gang i kvartalet, idet denne løbende behandling gør træet modstandsdygtigt over for misfarvninger og vandskader.

· Lakbehandling: En lakbehandling er den stærkeste behandling, man kan give sit trægulv, og det er muligt at vælge mellem forskellige typer af lak, for at få det udseende man gerne vil have. Et lakbehandlet gulv er nemt at vedligeholde.

· Ludbehandling: En ludbehandling har bl.a. til formål at lysne gulvet, hvis der er misfarvninger i det. Gulvet kan være blevet misfarvet af vand, sol og andet. Ludbehandlingen giver gulvet et ensartet udseende.

Vi er eksperter på området og ønsker at guide dem på bedst mulig vis. Har De nogen spørgsmål til vores gulvservice i Hørsholm, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og pris på gulvafslibning på telefon: +45 53 82 59 83

GG Gulve

Gulvafslibning Hørsholm Gulvafslibning Hørsholm Gulvafslibning Hørsholm
Gulvafslibning Hørsholm Gulvafslibning Hørsholm Gulvafslibning Hørsholm Gulvafslibning Hørsholm

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.