Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gulvafslibning Østerbro

Gulvafslibning Østerbro er en af de gulvservicer vi tilbyder. GG Gulve udfører et billigt og effektivt stykke gulvafslibning, men med sans for kvalitet og detaljen. Gulvservicemedarbejderne er eksperter på området og anvender derfor i deres arbejde kun velkendte maskiner og produkter af højeste kvalitet. Vi har mange års erfaring og De skal ikke tøve med at kontakte os for en uforpligtet samtale på telefon: +45 53 82 59 83.

Er De i tvivl om Deres gulv trænger til en gulvafslibning eller en gulvafhøvling så kontakt os! Vi kan vurdere, hvad den bedste løsning er for deres gulv. Gulvafslibningen er en let slibning af overfalden med sandpapir, mens vi ved en gulvafhøvling bruger en høvl og tager noget mere af overfladen. En afslibning tager omkring 1 mm, hvor en afhøvling derimod tager mellem 3-5 mm af gulvet. Hvis der er en af følgende ting til stede på gulvet så skal det afhøvles, inden det kan slibes:

– Dybe ridser og skader
– Fernis
– Limrester
– Meget ujævnt gulv

Derefter kan gulvet få en af følgende tre efterbehandlinger:

– Oliebehandling: Oliebehandlingen er en god efterbehandling til at bevare træets naturlige udseende. Et oliebehandlet trægulv skal løbende behandles, ca. én gang i kvartalet, idet denne løbende behandling gør træet modstandsdygtigt over for misfarvninger og vandskader.

– Lakbehandling: En lakbehandling er den stærkeste behandling, man kan give sit trægulv, og det er muligt at vælge mellem forskellige typer af lak, for at få det udseende man gerne vil have. Et lakbehandlet gulv er nemt at vedligeholde.

– Ludbehandling: En ludbehandling har bl.a. til formål at lysne gulvet, hvis der er misfarvninger i det. Gulvet kan være blevet misfarvet af vand, sol og andet. Ludbehandlingen giver gulvet et ensartet udseende.

Få et uforpligtende tilbud og pris på Deres gulv på Østerbro, hvis De kontakt os på: +45 53 82 59 83
GG Gulve.

Gulvafslibning Østerbro Gulvafslibning Østerbro Gulvafslibning Østerbro Gulvafslibning Østerbro Gulvafslibning Østerbro Gulvafslibning Østerbro Gulvafslibning Østerbro Gulvafslibning Østerbro

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.