Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gulvafslibning i Vedbæk

Gulvafslibning Vedbæk,vi står klar med vores mange års erfaring til at vejlede Dem til det bedst mulige resultat. Hos GG Gulve sætter vi kvalitet, bæredygtighed og kundens tilfredshed højest, vores gulvafslibning er derfor ikke fuldent før vi opnår dette. Vi hos GG Gulve tilbyder derfor selvfølgelig tilfredshedsgaranti.

Gulvafslibning er et godt valg for Dem, hvis gulvet ikke har dybde ridser, skader eller ujævnheder, men stadig skal fornys. Gulvslibning foregår således, at der udføres en let slibning af overfladen med sandpapir (1 mm), mens gulvafhøvling går mere i dybden (3-5 mm). Efter denne gulvafslibning tilbyder vi flere typer efterbehandling:

· Ludbehandling: En ludbehandling har bl.a. til formål at lysne gulvet, hvis der er misfarvninger i det. Gulvet kan være blevet misfarvet af vand, sol og andet. Ludbehandlingen giver gulvet et ensartet udseende.

· Oliebehandling: Oliebehandlingen er en god efterbehandling til at bevare træets naturlige udseende. Et oliebehandlet trægulv skal løbende behandles, ca. én gang i kvartalet, idet denne løbende behandling gør træet modstandsdygtigt over for misfarvninger og vandskader.

· Lakbehandling: En lakbehandling er den stærkeste behandling, man kan give sit trægulv, og det er muligt at vælge mellem forskellige typer af lak, for at få det udseende man gerne vil have. Et lakbehandlet gulv er nemt at vedligeholde.

Vi er eksperter på området og ønsker at guide dem i den helt rigtige retning, har De derfor nogen spørgsmål, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og pris på gulvafslibning i Vedbæk på telefon: +45 53 82 59 83 allerede i dag.

GG Gulve

Gulvafslibning Vedbæk Gulvafslibning Vedbæk Gulvafslibning Vedbæk Gulvafslibning Vedbæk Gulvafslibning Vedbæk Gulvafslibning Vedbæk Gulvafslibning Vedbæk Gulvafslibning Vedbæk

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.