Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Gulvservice Hellerup

Gulvservice Hellerup – GG Gulves hovedkvarter i Lyngby har gennem årenes løb resulteret i adskillelige gulvserviceopgaver i Hellerup. Vi har sans for kvalitet, detaljen og godt håndværk. Vi udfører alle tænkelige gulvopgaver lige fra gulvafslibning, gulvafhøvling, lægning af gulv, lakbehandling, ludbehandling og til oliebehandling.

Vi har 20 års erfaring og er eksperter på området. Gulvservicen har derfor særligt fokus, at opgaven løses til tiden, at udelukkende opnå resultatet, anvende bæredygtige produkter og efterlade hjemmet eller arbejdspladsen i ordentlig stand, når arbejdsopgaven er udført.

GG gulves medarbejder kan vurdere om Deres gulv trænger til en gulvafslibning, som er en let slibning af overfalden med sandpapir, eller en gulvafhøvling, hvor der anvendes en høvl til at tage noget mere af overfladen – og – hjælpen Dem med at beslutte om en olie-, lak- eller ludbehandling efterfølgende er det rette for Deres gulv.

Kontakt os derfor gerne for en uforpligtet konsultation på telefon: +45 53 82 59 83. Vi hos GG Gulve står med vores fagkundskab klar i Hellerup til at vejlede Dem gennem alle forløbets faser.
GG Gulve

Gulvservice Hellerup Gulvservice Hellerup Gulvservice Hellerup Gulvservice Hellerup Gulvservice Hellerup Gulvservice Hellerup

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.