Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

MALERARBEJDE, MALERMESTER PRISER, MALERFIRMA PRISER

Står De og mangler et professional, troværdigt og dygtigt malerfirma, som har gode rådgivningskompetencer og yder adskillig maleropgaver til en fast, lav pris? Så er Gulve GG formentlig det rette malerfirma for Dem. Vi udfører alt tænkeligt inden for renoverings- og malerarbejde, både i private hjem og i større virksomheder i København og resten af Sjælland. Vi har mange års malererfaring, som gør det muligt at tilbyde maling af loft og væg, maling og lakering af døre, karme og ikke mindst lister. Derudover tilbyder malermesteren også opsætning af tapet, væv, filt, spartel af gips – af både loft og væg. Malermesteren yder kort sagt med nøje omhu alt fra små maleropgaver til større malerrenoveringer i hele København og omegn.

Forud for ethvert vellykket malerjob er forberedelserne, disse yder malermestrene ligeledes med stor præcision. Vi sørger for at opsætte malertape og beskyttende presenninger på gulv og evt. møbler således, at alt i hjemmet er velbeskyttet inden maleropgaven påbegyndes. Med hovedkvarter i Lyngby er medarbejderne fleksible og parate til at vejlede Dem gennem hele processen, idet vi mener, at ethvert malerjob indledningsvis kræver professionel og kompetent rådgivning. Malermesteren er først og fremmest interesseret i at høre, hvad Deres ønsker og visioner er. Dette vil danne grundlag for en grundige og ikke mindst faglige vurdering af maleropgavens muligheder og omfang, således, at De får det bedst mulige udbytte og resultat af malerarbejdet til en god pris.

Hos os behøver De ikke spekulere over slutprisen. Vores malermester sikrer en fast, lav pris uden uforudsete omkostninger. Vores spidskompetencer inden for malerjobs gør, at ambitionsniveauet er højt og priserne lave. De kan forvente topkvalitet, når De vælger, at samarbejde med os. De skal være mere end meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtet malerrådgivning, hvad enten det drejer sig om større eller mindre maleropgaver. Vi er et malerfirma med lave priser og vores malermester glæder sig til at opfylde Deres ønsker og efterlade hjemmet med et veludført malerarbejde.

Gulvservice GULVE GG opererer i over halvtreds steder i Storkøbenhavn:

Albertslund, Allerød, Amager, Bagsværd, Farum, Birkerød, Brøndby, Strand, Ishøj, Brønshøj, Christianshavn, Dragør, Ballerup, Fredensborg, Klampenborg, Sydhavn, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hellerup, Helsinge, Herlev, Frederiksberg, Hillerød, Holte, Hvidovre, Høje-Taastrup, Kastrup, Kirke Hyllinge, Kokkedal, København, Lyngby, Nordvest, Næstved, Nørrebro, Roskilde, Rødovre, Skovlunde, Smørum, Søborg, Valby, Vallensbæk Strand, Vanløse, Køge, Vesterbro, Måløv, Ølstykke, Ørestad, Østerbro
Kontakt os

malerfirma malerfirma malerfirma malerfirma malerfirma malerfirma malerfirma malerfirma malerfirma malerfirma malerfirma malerfirma

ADDRESS

Lyngby Hovedgade 102 D 1TV

2800 Kongens Lyngby

TELEFON

+45 53 82 59 83,
+45 50 53 08 87,
+45 23 45 74 65

EMAIL

office@gulve-gg.dk

KONTORTIDER

vi er åben hver dag fra kl 8-20h

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.