Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

massivt parket

Vælger de et massivt parket hos GulveGG så er de sikret et smukt gulv med uanede indretningsmuligheder. Vores gulv er elegant, eksklusivt og stilrent på én og samme tid – og vores udvalg er bredt. Hos os kan De vælge mellem forskellige træsorter, gulvtyper, farver og teksturer, så de netop får hvad der falder i Deres smag. Vores massivt parket kan behandles med lak eller olie fra fabrikken og er skabt til generationers brug. Vi leverer og lægger massivt parket i ypperste kvalitet i hele Danmark – forhåbentlig også hos Dem, så gå gerne på opdagelse i vores sortiment og kontakt os hvis de har spørgsmål!

massivt parket

Egetræ

Egen er en af de ældste træsorter som vokser i Danmark og er en af de typer massivt parket som vi tilbyder hos GulveGG. Egetræet er en hård og aldeles slidstærk træsort, som holder i mange årtier. Egetræet er en af vores bedste træsorter, idet det indeholder en høj elasticitet, hvilket er et ideelt valg til gulve, som skal udvise høj belastning. Egetræet er i de seneste år blevet særdeles populært af netop denne årsag, men også fordi gulvet har et naturligt og elegant udseende, som går godt i spænd med enhver indretningsstil. Udover egetræets attraktive holdbarhed så er egetræet et af de mest miljøvenlige at anvende og det kan i næsten alle tilfælde genbruges. Hvad enten De ønsker et naturligt massivt egetræsgulv, eller et som er bandlet med olie eller farve, så tilbyder vi dette. Ved regelmæssig rengøring og vedligeholdelse af Deres egetræsgulv, forlænges levetiden og dette en givende investering for deres ejendom, som vil øge markedsværdien. Vælger de denne træsort så får de et smukt, massivt parket til en fordelagtig og konkurrencedygtig pris, men samtidigt laver de en investering, som holder i mange årtier, og som kan betale sig.

ask

Ask er en af de løvfældende træsorter som vi tilbyder, og som findes i stort set hele Europa. Ask er kendt for sin udholdenhed og elasticitet, og anvendes derfor ofte på ejendomme som er udsatte for skiftende ydre klimaforhold, idet asken grundet denne elasticitet vil vende tilbage til sin oprindelige form. På denne måde minder et massivt parket i ask meget om det slidstærke egetræsgulv. Ask bliver på grund af sin elastiske, men udholdende karakter, hyppigt valgt til scener, sportshaller og andre offentlige områder, men også i private ejendomme som værdsætter disse karaktertræk. På grund af denne træsorts modstandsdygtighed så ser man den også hyppigt anvendt i rum som er i kontakt med vand, varme og fugt – dette er rum såsom køkkenet eller badeværelset. Det kan i høj grad betale sig at vælge denne træsort, hvis De ikke ønsker at skulle udskifte eller reparere i mange år, på denne måde er ask en fornuftig investering. Ask har været særdeles attraktiv og moderne i norden grundet sin lyse farve, som givet indretningen lethed og enkelthed. Ask massivt parket kan vedligeholdes med olie, børstning, sæbe eller lak alt efter hvilket udseende De går efter. Vælger De et af vores massivt parket i ask er de sikret et gulv med høj slidtagetolerance, men samtidigt giver De Deres bolig et moderne, lyst, og naturligt præg.

bøgetræ

Bøgen er en hjemmehørende skyggetræsart som findes i Danmark og Europa. Bøgen er en finstruktureret træsort med en mørkere tekstur og farve end de resterende træsorter. På grund af dens smukke og rustikke udseende anvendes den ofte i møbelindustrien. Der findes flere typer af bøgen, men overordnet går farveskalaen fra lyserød til mørk lilla og er sammensat af stribede, uregelmæssige trækorn. Et massivt bøgetræsgulv kræver mere vedligeholdelse end f.eks. eg og ask, fordi bøgen i sin rene natur ikke er modstandsdygtig overfor fugt. Det er derfor vigtigt ikke at rengøre dette gulv med rengøringspræparater, som indeholder for meget vand. Dog er bøgen velkendt som en sofistikeret træsort der med den rette pleje af olie kan skifte farve til mørkere toner og med tiden blive modstandsdygtig overfor fugt. Bøgen vedligeholdes også udmærket med blot en tør klud, kost eller støvsuger. Hvis De vælger et massivt bøgetræsgulv tilfører De deres bolig et raffineret, men rustikt udtryk, samtidigt med at de slipper for at vaske det, fordi bøgen, så længe den undgår fugt, i høj grad passer sig selv.

Gulvservice GULVE GG opererer i over halvtreds steder i Storkøbenhavn:

Albertslund, Allerød, Amager, Bagsværd, Farum, Birkerød, Brøndby, Strand, Ishøj, Brønshøj, Christianshavn, Dragør, Ballerup, Fredensborg, Klampenborg, Sydhavn, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hellerup, Helsinge, Herlev, Frederiksberg, Hillerød, Holte, Hvidovre, Høje-Taastrup, Kastrup, Kirke Hyllinge, Kokkedal, København, Lyngby, Nordvest, Næstved, Nørrebro, Roskilde, Rødovre, Skovlunde, Smørum, Søborg, Valby, Vallensbæk Strand, Vanløse, Køge, Vesterbro, Måløv, Ølstykke, Ørestad, Østerbro

ADDRESS

Lyngby Hovedgade 102 D 1TV

2800 Kongens Lyngby

TELEFON

+45 53 82 59 83,
+45 50 53 08 87,
+45 23 45 74 65

EMAIL

office@gulve-gg.dk

KONTORTIDER

vi er åben hver dag fra kl 8-20h

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.